همایش: مراحل شناسایی سادات کشور از سال ۸۴ آغاز شده است

همایش: مراحل شناسایی سادات کشور از سال ۸۴ آغاز شده است
دی 12, 1396
146 بازدید

سید منذر حکیم در همایش نسل نور گفت مراحل شناسایی سادات کشور از سال ۸۴ آغاز شده است به گزارش گروه اجتماعی ایکنا، رئیس پژوهشکده الذریة النبویة قم گفت: طرح شناسایی سادات در کشور از سال ۸۴ آغاز شد که در پی آن مجموعا بیش از ۹۳ میلیون نفر سادات زنده و فوت شده شناسایی […]

سید منذر حکیم در همایش نسل نور گفت مراحل شناسایی سادات کشور از سال ۸۴ آغاز شده است

به گزارش گروه اجتماعی ایکنا، رئیس پژوهشکده الذریة النبویة قم گفت: طرح شناسایی سادات در کشور از سال ۸۴ آغاز شد که در پی آن مجموعا بیش از ۹۳ میلیون نفر سادات زنده و فوت شده شناسایی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی ۱۲ دی 1396 آیت الله سید منذر حکیم رئیس پژوهشکده الذریة النبویة قم در همایش نسل نور که در محل سالن همایش های شرکت برق آذربایجان غربی با حضور سادات اهل تسنن و تشیع برگزار شد، اظهار کرد: همایش نسل نور گام مثبتی در راستای همگرایی، تعالی و تکامل جامعه اسلامی و نیز اتحاد هرچه بیشتر مسلمانان به شمار می رود.

وی، افزود: خداوند تکریم برای همه انسان ها به عنوان یک نسل در نظام آفرینش قرار داده و همه آن ها را کرامت بخشیده است و حتی خلافت و جانشینی خود را به عهده انسان نهاده است، اما در این میان تکریم خاصی ویژه نخبگان جامعه بشری که سادات هستند عنایت کرده است.

رئیس پژوهشکده الذریة النبویة قم، با تاکید بر اینکه نسل نور جایگاه ویژه ای میان مسلمانان دارند، اضافه کرد: آیات بسیاری در قرآن کریم برای وجود تکریم محمد و آل محمد (ص) آمده که نشان دهنده ضرورت این تکریم است.

وی، گفت: کلمه «سید» که در ایران اسلامی برای سادات استفاده می شود در بسیاری از کشورهای مسلمان مانوس نبوده و عمدتا از کلمه «شریف» و در کشور اندونزی و مالزی از لفظ «حبیب» برای نسل نور بهره جویی می کنند.

آیت الله حکیم، با اشاره آیه کریمه «انا اعطیناک الکوثر» تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم با این آیه صرفا نبی خاتم را مورد خطاب قرار نداده و به همه مسلمانان این خیر کثیر را سفارش نموده است که ما با عمل به وظایف خود این خیر کثیر مستمر را در راستای نابودی دشمنان اسلام به کار می گیرند.

وی، در ادامه سخنان با قرائت بخشی از نامه آیت الله بروجردی که در مورد سادات نگاشته شده، افزود: پژوهشکده الذریه النبویه در سال ۹۴ با هدف شناسایی نیازهای پژوهشی، پرسش ها و چالش های نسب شناسی سادات و تعامل فرهنگی با نهادها و موسسات تاسیس و راه اندازی شد.

مدیرکل پژوهش مجمع جهانی اهل بیت(ع)، با اشاره به برخی از اقدامات این پژوهشکده در دو سال اخیر تاکید کرد: تاسیس و راه اندازی دفاتر نمایندگی و شعبات داخلی و خارجی، فعالیت های اخذ مجوز تاسیس از حوزه علمیه، راه اندازی این رشته تخصصی در حوزه علمیه، برگزاری نشست های علمی و تخصصی در مورد موضوعات مورد نظر از جمله برنامه های پژوهشکده بوده است.

برای مشاهده گزارش تصویری این همایش اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها:,